Wichtig! Nach der Registrierung erhalten Sie eine E-Mail mit ihren Zugangsdaten.
Absender der E-Mail: info@burunduk.ch

Fotos, Videos, Grafiken und (Texte) sind urheberrechtlich geschützt!

#1

ekte al snel dat het machinaal leren en co

in Voliere & Einrichtung 24.05.2019 07:21
von yaya2017 | 94 Beiträge

Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen, is er een groot probleem met een leest-vooral die waar Michael Martin, de VP van Adidas ZX 750 Mujer digitale producten van Nike, naar me schuift over een tafel. Het laatste is transparant en ingebed in het is een gele plastic voet gemaakt van een 3D-scan. Meestal binnen, tenminste: de wreef slaat Nike Free Run 3.0 Womens zichtbaar tegen de rand van de laatste en aan de voet van de grote teen extrudeert de gele voet buiten de laatste. "Als de schoen die rond die leest is ontworpen, is ontworpen met een van onze meer flexibele stoffen, dan zal die teen niet zo'n probleem worden," zegt Martin. 'Als het een basketbalschoen is, zelfs Nike Air Presto Femme een Air Jordan 1, gemaakt van leer, dan komt die teen vrij snel in een wereld vol pijn terecht.'

Zoals vele andere schoenbedrijven probeert Nike decennia lang Adidas ZX Flux Womens de pasvorm te verbeteren. Toen Bill Bowerman en Phil Knight in het midden van de jaren zestig Nike oprichtten, volgde Bowerman, een atletiekcoach, loperspalen en paste ze Nike Air Max 95 Femme vervolgens aan om schoenen speciaal voor hen te ontwerpen. Naarmate de technologie beter werd, nam Nike 3D-scans van atletenvoeten en probeerde in 2000 iets nieuws met de Air Adidas ZX Flux Mujer Presto, een "T-shirt voor je voeten"Adidas Superstar Mujer dat conventionele schoenmaten weggooide ten gunste van een kledingachtige S / M / L / XL-systeem. (Hoewel de originele Presto comfortabel was, gaf Adidas NMD Femme Martin toe, het gaf niet echt de veiligheid die je zou willen voor de meeste sporten.) In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zijn Adapt zelfvaste technologie Nike Air Max Thea Womens gemaakt voor wat het ziet als de volgende generatie pasvorm. Maar geen van die dingen lost het oorspronkelijke probleem op - niet elke schoen past op elke Nike Air Max 270 Mujer Blancas voet op dezelfde manier.

Ondertussen nam de augmented reality zijn weg naar de mainstream. Nike zag AR's mogelijkheden om fit te zijn, maar het bedrijf wist dat het een hulpmiddel nodig zou hebben. Kijkend naar de wereld van startups, vond Nike de hulp die het nodig had in een bedrijf uit Tel Aviv genaamd Invertex. Invertex, oorspronkelijk Adidas Superstar Womens opgericht om aangepaste orthesen te maken, Nike Air Max 2017 Womens ontdekte al snel dat het machinaal leren en computervisie kon gebruiken om iets veel moeilijkers te doen - zo veel mogelijk informatie Adidas ZX 750 Mujer over je voet Nike Air Vapormax Mujer krijgen met behulp van een smartphone-camera zoals een laser-3D-scanner dat zou kunnen. Niet alleen lengte en breedte, maar ook vorm, volume en andere Adidas Superstar Mujer categorie?n die helpen bij het bepalen van uw algehele morfologie. De in-store en thuisversies van Nike Fit zullen vergelijkbaar zijn, maar niet identiek. De koelere Nike Air Presto Mujerbit, betwistbaar, gebeurt thuis. Hoewel Pokémon die rondspringt in een park koel is en je ziet hoe een bank in je woonkamer eruit zou kunnen zien, zou dit handig www.marysiamilewski.fr kunnen zijn als je de AR-telefoon gebruikt.

nach oben springen

Besucher
0 Mitglieder und 4 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: nariozbmtop
Forum Statistiken
Das Forum hat 5489 Themen und 20672 Beiträge.

Heute waren 0 Mitglieder Online:


Besucherrekord: 101 Benutzer (06.10.2016 22:29).

Xobor Xobor Community Software