Wichtig! Nach der Registrierung erhalten Sie eine E-Mail mit ihren Zugangsdaten.
Absender der E-Mail: info@burunduk.ch

Fotos, Videos, Grafiken und (Texte) sind urheberrechtlich geschützt!

#1

vous assurer que vous êtes

in Fragen vor der Anschaffung 13.08.2019 11:11
von Banning | 56 Beiträge

Wanneer een persoon staat, moet er een opening onder het binnenste gedeelte van de voet zijn, omdat de boog van de grond wordt opgeheven.

Als je op je tenen staat, zie je dan een voetboog? Om dit verder te bevestigen, kun je je grote teen zo ver mogelijk naar achteren duwen.

Als een boog verschijnt, is uw voet normaal en flexibel. Als er geen boog is, betekent dit dat u platte voeten hebt. Soms zie je een Nike Air Max 270 Hombre gevallen boog in slechts één voet, maar meestal zie je platte voeten op beide benen.

Platte voeten worden ook "gevallen bogen" genoemd, wat betekent dat je geen boog in je voeten hebt of dat de boog erg laag is. Daarom zullen je voeten plat op de grond staan.

De voetafdruk van een persoon met platte voeten verschilt ook van de voetafdruk van een normale voet.

Onze menselijke voet bestaat uit 26 botten die verbonden zijn door 33 gewrichten. Er zijn meer dan 100 spieren, gewrichtsbanden en pezen die onze voeten flexibel maken en ons voorbereiden om gewicht te dragen en te mobiliseren. De boog zorgt voor een veer in uw stap en helpt het lichaamsgewicht te verdelen over voeten tot benen tot aan uw heup.

Als de bogen normaal en flexibel zijn, is het geweldig. Als dit niet het geval is, kunt u dit probleem op veel manieren oplossen. (Nike Air Force 1 Mens Bekijk ook onze selectie van de beste hardloopschoenen voor platte voeten).

Veelvoorkomende oorzaken van platte voeten zijn;

Genetica - Platte voeten kunnen van ouders op hun kinderen overgaan via genen. Als je vader of moeder lijdt aan platte voeten, is het waarschijnlijk dat je je platte voeten van hen hebt ge?rfd. Er is een mogelijkheid dat u het ook aan uw kinderen doorgeeft.
Letsel aan je voet of enkel - Trauma kan schade aan ligamenten, gewrichten of botten veroorzaken die de uitlijning kan be?nvloeden die kan leiden tot een platte voet. Overmatig gebruik kan ligamenten en pezen beschadigen en ze scheuren. Soms kunnen ongevallen de oorzaak zijn van letsel dat leidt tot een verkeerde voetuitlijning.
Artritis - Als u een ontsteking van uw gewrichten heeft, wordt dit artritis genoemd. Er zijn veel soorten artritis die de Nike Air Pegasus 83 Herengewrichten en omliggende bindweefsels aantasten. De meest voorkomende vorm van artritis is artrose. Andere reumatische aandoeningen zoals reumato?de artritis, jicht en fibromyalgie kunnen echter ook de gewrichten en ligamenten van de voeten be?nvloeden, waardoor platte voeten ontstaan. Soms kan peesontsteking (ontsteking van de pezen) leiden tot een afgevlakte voetboog.
Zwakke boog - Als uw boog zwak of over flexibel is, hoewel er een zichtbare boog is wanneer u zit, zal de voet op de grond afvlakken zodra u staat.
Wanneer er beschadiging of breuk van uw achterste tibiale pees is, kan dit ook leiden tot platte voeten. Deze pees speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van de voetboog.

David "Dai" Greene is de tweede snelste Britse man over de 400m horden, na Kriss Akabusi, en beweert dat hij de wereld-, Europese en Commonwealth-titels tegelijkertijd heeft vastgehouden in een periode van zestien maanden tussen 2010 en 2011. Dai Greene is beschikbaar voor boekingen via MN2S Talent Agentschap om te verschijnen op particuliere en zakelijke evenementen.

Op jonge leeftijd toonde Green al vroeg sporttalent en oefende hij zijn voetbalvaardigheden religieus, in de hoop zijn idool Ryan Giggs te volgen in het professionele voetbal. Als gevolg van al het harde werk, trad hij op 13-jarige leeftijd toe tot het jeugdteam in Swansea City op de linkervleugel, zijn moment van glorie scoorde een penalty tegen een jeugdteam van Real Madrid.

Ondanks het feit dat hij een contract kreeg aangeboden om op 16-jarige leeftijd een profvoetballer te worden, vanwege zijn samentrekking van de ziekte van Osgood-Schlatter (een ontsteking Nike Air Vapormax Dames van het knieschijf in de knie die vaak opgroeiende adolescenten treft), wat betekende dat het af te raden was om door te gaan met de sport . Als gevolg daarvan vervolgde hij zijn studies en ging hij met tegenzin over naar atletiek en rent nog steeds voor zijn plaatselijke club, Swansea harriers Athletics Club. Op 17 werd bij Greene epilepsie gediagnosticeerd en beheert de aandoening door drinken en avondjes uit te vermijden.

nach oben springen

Besucher
0 Mitglieder und 4 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: ursjunk
Forum Statistiken
Das Forum hat 6603 Themen und 21795 Beiträge.

Heute waren 25 Mitglieder Online:


Besucherrekord: 101 Benutzer (06.10.2016 22:29).

Xobor Xobor Community Software